Bitcoinin S2F-malli on edelleen tiellä: Kohdehinta on 55 000 dollaria

Bitcoin ei ole onnistunut voittamaan vastarintaa 12 000 dollarin tasolla tänä viikonloppuna, mutta osakekurssi-ennustemalli on edelleen tiellä, koska viimeisin punainen piste tulostetaan elokuussa.

Stock-to-flow (S2F) -malli on kryptoanalyytikon aivorukko, joka menee twitter-kahvan ”PlanB” kautta. Se julkaistiin alun perin maaliskuussa 2019, ja siinä tarkastellaan tarjonnan tuotannon ja käytettävissä olevan varaston välistä suhdetta laskemalla lähinnä Bitcoinin arvo niukkuuden kautta.

Malli on kartoitettu Bitcoin Future hinta suurella tarkkuuden, seuraavista kolmesta puolittaminen tapahtumaa nyt. Vuosina 2012 ja 2016 BTC-hinta laski jonkin verran ennen tuloa suurten härän markkinoille seuraavina vuosina. Vuoden 2020 puoliväli on pelattu samaan tapaan toistaiseksi, kun ennustetaan suurta juoksua vuodelle 2021, jos historia riittää. On syytä huomata, että malli on kohdistettu hintaan 55 000 dollaria.

Kolmas punainen piste lähetetty korkeammaksi

Kolmas punainen piste on painettu ja se on korkeampi kuin kaksi edellistä, nykyinen taso on 11 850 dollaria. On kuitenkin huomattava, että elokuun kuukausittainen sulkeminen ei ole vielä valmis, ja tämä piste jatkuu nykyisillä hinnoilla. Analyytikko on kohdistanut joulukuun 2017 korkealle seuraavalle esteenä.

”Kolmas punainen piste (tällä hetkellä 11850 dollaria) yläpuolella 2d punaista pistettä (bitcoin heinäkuu suljetaan 11356 dollaria) ja ensimmäisen punaisen pisteen yläpuolella (kesäkuu sulje 9132 dollaria)… seuraava tavoite: joulukuu 2017 ATH sulje 14 000 dollaria”

Tällä hetkellä tämä näyttää siltä, ​​että päästäkseen nykyiselle tasolle vaaditaan hieman yli 66%: n voitto. Kun otetaan kuitenkin huomioon, että BTC nousi 5000 dollarista 20 000 dollariin vain kahden kuukauden aikana vuoden 2017 lopulla, mikään ei ole kysymys.

Ennen kuin mitään tällaista tapahtuu, tarvitaan korkeampi korkeus vuoden 2019 huipulta, vajaat 14 000 dollaria, joten 12 000 dollarin ylittäminen on välttämätön seuraava askel

Tutkijakumppani ‚CryptoWhale‘ on havainnut, että Binance- ja Coinbase-tietojen avulla BTC-virtaukset pörsseihin ovat lisääntyneet samoin kuin ennen maaliskuun puolivälin markkinoiden kaatumista, jonka seurauksena hinnat laskivat alle 5 000 dollaria.

Analyytikko lisäsi, että näyttää siltä, ​​että BTC-valaat ovat menestyneet hienosti viime kuukausien aikana ja alkavat nyt lähettää digitaalisia hyödykkeitään vaihtoon valmistellen myydäkseen.

Maaliskuussa Crash pitkälti tuoma pandemian paniikki kuin se vaikutti osakemarkkinoiden lisäksi Crypto markkinoita, joten tällä kertaa voisi olla erilainen. Havainto on vain vertailua varten ja tiedot osoittavat, että jopa 2,6 miljardia dollaria on liikkeellä.

Suurempi siirto voi olla korteissa tai BTC: ssä, ja vaikka se voi pudota lyhyellä aikavälillä, S2F-malli vaatii silti suurempia pitkäaikaisia ​​voittoja.

Comments are closed.