Bitcoin’s prijs zal de S&P 500 vervangen

Michael Saylor: Bitcoin’s prijs zal de S&P 500 vervangen.

  • MicroStrategy CEO Michael Saylor zegt dat Bitcoin het goud zal vervangen als een veilige haven.
  • De BTC-prijs zal de aandelen- en obligatie-indexen vervangen.
  • MicroStrategy kocht vorige week $10 miljoen van BTC voor zijn bedrijfsschatkist.

Het Trustproject is een internationaal consortium van media-organisaties op basis van transparantienormen.

Michael Saylor ziet Bitcoin, de ideale institutionele safe harbor asset, die de beursindexen vervangt.

Michael Saylor, de Bitcoin-stier en CEO van MicroStrategy, sprak op de CNBC Power Lunch over de toekomst van Bitcoin. MicroStrategy heeft onlangs voor $10 miljoen aan Bitcoin Machine gekocht en werd gevraagd naar de toekomst van Bitcoin.

Michael Saylor

Vandaag had ik een goede discussie met @MorganLBrennan & @GuyAdami over de rijping van #Bitcoin als activaklasse, het versnellen van de adoptie van #BTC door instellingen en de voordelen die bedrijven behalen door zich aan te sluiten bij het #Bitcoin-geldnetwerk.

Machtslunch

Bitcoin 20% minder dan de pieken en CEO van @MicroStrategy @michael_saylor koopt de daling. Hij zegt dat cryptomoney goud, obligaties, S&P 500 en zelfs de Dow als de belangrijkste monetaire index $ MSTR $ SPY kon vervangen.

Na de vervanging van het goud door de BTC

Als „technisch superieure“ troef merkte Michael Saylor op dat de CTS de ideale institutionele troef is om als toevluchtsoord te dienen. Hij ziet het als een vervanging voor goud.

Naast Saylor, Deutsche Bank, JPMorgan, Blackrock en anderen beschouwen de BTC als een invloed op de prijs van goud of als vervanging van goud als een actief. Echter, Saylor nam zijn prognose een stap verder en zei dat de CTS zou kunnen vervangen beursindexen zoals de S & P 500 of de Dow. Cash-rijke bedrijven „zeggen dat contant geld een verplichting is; ze moeten een actief vinden dat sneller dan het tempo van de monetaire expansie zal waarderen“.

Daarna zal Bitcoin zich nog meer integreren in de bedrijfswereld. Het wordt de monetaire index die de aandelen- en obligatie-indexen zoals de S&P 500 en de Dow zal vervangen. „Mensen die een veilige haven willen… voor de komende 10 tot 30 jaar zullen aangetrokken worden tot een digitaal goed dat geen inflatie bevat.“

Mensen die een veilige haven willen… voor de komende 10 tot 30 jaar zullen aangetrokken worden tot een digitaal goed dat geen inflatie kent.

Het interview van de heer Saylor op CNBC kwam op hetzelfde moment dat MicroStrategy aankondigde dat het bedrijf $10 miljoen had gekocht in BTC. Dit brengt de totale aangehouden bitumenreserves op ongeveer 70.784 BTC. MicroStrategy kocht zijn nieuwste set van 314 bitcoins voor een gemiddelde prijs van $31.808 per bitcoin.

Een computerbedrijf met een beetje extra

MicroStrategy is een ouderwets zakelijk en professioneel dienstverlenend bedrijf. Saylor en zijn team gebruiken Bitcoin echter als een waardeketen voor een groeiend deel van de cashflow van het bedrijf. Zoals CNBC opmerkt, resulteert dit in een koers van het aandeel van het bedrijf die de koers van Bitcoin volgt. „Het is bijna een beursvolmacht voor crypto geworden,“ zei gastheer Morgan L Brennan.

Comments are closed.