Forudsigelse af Bitcoin-pris – Bulls river $ 11.000 modstand mod slutkonsolidering

Bitcoin-forudsigelse viste sig at være korrekt, da BTC / USD bryder forbi den symmetriske trekant
Bulls akkumulerede Bitcoin i løbet af 4 ugers konsolidering for at rive $ 11.000 modstand fra hinanden
Næste modstand i Bitcoin-prisforudsigelse ligger på $ 11.340 og yderligere på $ 11.700-niveau
På ulempen vil ethvert fald blive absorberet af 50-dages SMA med $ 10.800 support
Forudsigelse af Bitcoin-pris – Bulls river $ 11.000 modstand mod slutkonsolidering 1 fra hinanden
Cryptocurrency-varmekort af Coin360

Forudsigelse af Bitcoin-pris – aktuel prisoversigt
Forudsigelse af Bitcoin-pris – Bulls river $ 11.000 modstand mod konsolidering af slutningen 2

Forudsigelse af Bitcoin-pris fra i går har vist sig at være rigtig, da BTC / USD går forbi $ 11.000 modstand. Bitcoin begyndte dagen på $ 10.927 og bogførte et højt niveau på $ 11.118 og udgav en imponerende daglig gevinst. Det afgørende træk blev bygget på gårsdagens højere højder, og tyre skubbede forbi det afgørende modstandsniveau for at tage ansvaret for førersædet.

De sidste par uges stillestående tendens er brudt med en klar hensigt om at komme højere. De fleste af de tekniske indikatorer på timeskemaet er vendt højere. Investorer gør klar til at lukke dagen over $ 11.000 for at markere et solidt fodfæste og bekræfte positiv bias til Bitcoin-prisforudsigelsen.

Den seneste erhvervelse af BTC til en værdi af 50 millioner dollars af Square har også tilføjet den positive stemning i kryptosfæren. BitMEX juridisk begivenhed er bagved, og kryptohandlere leder efter nye tegn for at stimulere deres købsaktivitet. Da traditionelle institutioner vælger BTC som et investeringsmiddel, nærmer Cryptos almindelige dage sig nærmere.

Relaterede indlæg
RSK integrerer DAI stablecoin for at øge Bitcoin DeFi og dapps-tjenester
Forudsigelse af Bitcoin-pris: Bulls klar til at gennembore $ 11.000 for at gentage 2017 bull run
Indpakket Bitcoin (WBTC) på Ethereum overstiger $ 1 mia
Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC-pris med risiko for en skarp opdeling mod $ 10.200?

Bitcoin-prisbevægelse i de sidste 4 timer – Afgørende bevægelse over $ 11.000
Bitcoin-prisen opstod fra den symmetriske trekant for at komme forbi det 50-dages glidende gennemsnit, der lå på $ 10.850. I de sidste fire timer har kryptokongen konsolideret sine gevinster over $ 11.000 for at undgå enhver fortjenestebooking. Tyre har landet det sikkert over modstand til, hvor det i øjeblikket handler omkring $ 11.050.

Striden mellem tyre og bjørne er endelig afsluttet med, at prisen er steget. En daglig lukning over $ 11.050 vil validere flytningen på 24-timers tidsrammen. Når støvet lægger sig, vil tyrerne indlæse deres ammunition yderligere for at målrette niveauet med $ 12.430.

Tværtimod vil bjørnene ikke give op let. Der kan være profitbooking på højere niveauer, der starter fra $ 11.200 og op til $ 12.000. Institutionel køb og massiv flytning af BTC-hvaler er nødvendige for at opretholde prisen på højere niveauer og bekræfte en langsigtet positiv Bitcoin-prisforudsigelse.

BTC / USD 4-timers diagram – Konsolidering af gevinster over $ 11.000

Det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit stiger opad, når parret bevæger sig forbi vigtige forhindringer på timekortet. RSI er nu fast i det positive område, ligesom MACD også. Tekniske indikatorer viser, at tyre har fordelen ved at tage prisen endnu højere, hvilket bekræfter gårsdagens Bitcoin-prisforudsigelse.

Den månedslange konsolidering har afsagt sin dom, idet BTC / USD-paret er højere i en bullish takt. Ekstrem af den symmetriske trekant viser barrieren, der ligger på $ 12.500. Den umiddelbare næste barriere ligger på $ 11.700 – et punkt, der kan se profitbooking af kortsigtede handlende.

Bjørne kan ødelægge den positive forudsigelse af Bitcoin-prisen for at bringe prisen ned under 50-dages SMA, som i øjeblikket ligger på $ 10.800. Der er dog en stærk støtte nær $ 10.700 for at forhindre et brat dias. Tyre vil sandsynligvis absorbere alt for stort salg her.

Square køber $ 50 millioner BTC værd er symbolsk
Square, det berømte betalingsselskab med flere milliarder dollars, satte tillid til kryptokurver og annoncerede et Bitcoin-køb på $ 50 millioner. I øjeblikket er investeringen tilnærmelsesvis en procent af virksomhedens samlede aktiver. Krypto-entusiaster jubler, når en traditionel finansiel institution vælger at investere i kryptokurver, da det betyder den almindelige vedtagelse af krypto.

Amrita Ahuja fra Square sagde, at investering i Bitcoin repræsenterer virksomhedens vision om at opnå mere økonomisk integration. Hun tilføjer, at Bitcoin kan blive en allestedsnærværende valuta i de kommende år, og Square ser ud til at opbygge en fremtid, der er økonomisk inkluderende og inkorporere flere økonomiske aspekter.

Bitcoin-investeringen på $ 50 millioner er middelmådig i betragtning af størrelsen på Square, men den repræsenterer de store selskabers skiftende holdning til kryptokurver. En anden la

Comments are closed.